Pas maar op, je hangt

Laatst werd ik zoals iedere dag weer op de waanzin van deze tijd gewezen.
Voor het jeugdevenement de United Colors League waren wij te gast bij vv Ruinerwold. Een fijne voetbalclub in het nuchtere Drenthe waar wij al jaren met veel plezier te gast zijn.
Ik moest tijdens de veldtrainingen naar het toilet en begaf mij naar de kleedkamers. Ik deed een willekeurige kleedkamer open en trof een jong meisje aan dat op het toilet zat met de toiletdeur open.
Als door een schorpioen gebeten sprong ik met een wereldrecord terug uit die ruimte en draaide mij om of iemand mij zag.
Gelukkig was dit het geval. Een oudere man zag dat ik in één seconde in en uit de kleedkamer ging. Hij was mijn getuige.
Ik legde uit waarom ik dit zo deed.
Laat staan dat dit meisje terug gaat naar het veld en tegen haar vader of moeder zegt dat ik bij haar in de kleedkamer stond en die ouders dit opvatten als….enfin, U snapt het al, dan is het einde van mijn sportcarrière en einde Voetbalscholing.com.

Die hele cultuur van elkaar beschadigen, beschuldigen, schuldgevoelens aanpraten en shamen wordt gefaciliteerd door de overheid.
Er wordt niet meer op een normale manier gekeken hoe je als mens de wereld beter krijgt door vertrouwen in elkaar te hebben. Nee, alles is bij voorbaat al verdacht.
Zo wordt onze geschiedenis er te pas en te onpas bij gehaald, mensen die menstrueren voelen zich miskent, universiteiten worden gegijzeld door de woke-gemeenschap en de professoren doen net zo hard mee, bang om kalt gesteld te worden, en het woord discriminatie is het beste wapen waar de overheid panisch voor is.

Clubs en verenigingen zitten met hun handen in hun haar om vrijwilligers bereid te vinden ‘iets’ bij de club te doen maar die persoon die wél normaal verstand heeft kijkt wel uit.
Sta je één op één met een meisje, veter je haar schoen en kijk je haar net iets te lang aan, leg je uit empathie een bemoedigende hand op haar schouder? Niet doen!! Je bent verdacht.
Hoe ga je de bestuursvergadering, de ledenvergadering of het vrijwilligersoverleg in? Dan moet je op je woorden passen. Heb het niet over meisjes, vrouwen, jongens of mannen. Immers, de gestoorde wereld zegt nu dat we het over mensen moeten hebben.
Heeft u een EHBO-diploma? Ren weg als zich er een calamiteit voor doet. Want als het resultaat van uw goed bedoelde inzet niet dat is wat men er van had verwacht wordt u aangeklaagd.
Heeft u bardienst? Let op hete thee! Mors niet want u had beter moeten opletten. Let ook op bij hete croquetten, frikandellen of een bereklauw. Verbrand die sukkel haar of zijn bek, u bent de lul. Schenk na 16.00 uur maar geen alcohol. Want als de drinker in kwestie een ongeluk veroorzaakt bent u de Sjaak! U had beter moeten weten bij het tappen en de zuipschuit eerst op allerlei zaken moeten wijzen.

En ik weet, de meeste gekte komt uit het westen van dit bedorven land. Daar verzinnen de armen der geest al die onzin. De tweedeling is allang daar. Niet alleen tussen zeer rijk en zeer arm, maar ook tussen de weldenkende en de compleet gestoorde.
Deze gestoorde herken je rijdend op een bakfiets, slurpend aan een koffie-lungo en bellend via earpods want ze moeten vooral druk doen.
Ik zag laatst op televisie een groepje Woke-imbecielen die een bijeenkomst hadden en zich lieten scholen tot DE ideale burger en je zo vervolgens volledig bewust wordt van wat er speelt in de maatschappij, tot klimaatverandering, discriminatie van de LHBTI-gemeenschap, immigranten en andere minderheden in de maatschappij.

Eén cursist vroeg aan de cursusleidster dat ze pas de verjaardag van haar kind had gevierd maar zag dat er geen één gekleurd kindje aan tafel bij het taart aansnijden zat. Ze zat er bij te janken, zo erg vond ze haar constatering. Ze was zeker fout vroeg ze zich af snotterend af?
Ja.. zij de cursusleidster! Maar ze had nog een heel jaar de tijd om haar vreselijke fout recht te zetten.
Vrijwilligerswerk is er voor deze wezens niet bij want al hun vrije tijd gaat zitten in het verzinnen van waanzin en andere de maat nemen.

Is het niet erg overdreven wat ik nu schrijf.
Ja natuurlijk, net zo overdreven als die beweging die vrijwilligers in de sport doen laten beseffen dat je je wel 2x achter je oren krabt om je nek uit te steken. Diegene die het aandurfen zijn de helden van de maatschappij.

Maar pas wel op, voor je het weet hang je.