Je zal anno 2020 maar een bekende voetballer zijn. We moeten er toch niet aan denken.
Ze liggen aan een leiband en kunnen in 2020 helemaal niets meer. Alles wat ze doen ligt onder een vergrootglas. De hele wedstrijd achter die hand lullen omdat malloten willen weten wat je zegt.
Een voetballer heeft weliswaar een heldenstatus maar of zijn Willy in de broek ook een held is vers twee. Welkom in de wondere wereld van het voetbal!

Vroeger was alles beter? Alles gaat te ver, wel veel. Sex bijvoorbeeld.
Dat is zo’n onderwerp waar je tegenwoordig moeilijk over kunt beginnen bij jongeren.
Die zijn zo preuts geworden dat ze na het voetballen douchen met een zwembroek aan.
Er komt nog een periode aan dat spelers met een boerkini gaan douchen. Zo preuts zijn ze.  Je zal eens andermans geslachtsdeel zien…jakkes.

Uit onderzoek blijkt dat de jeugd van tegenwoordig veel later met sex begint dan 10 jaar geleden, wat volgens wetenschappers onder andere veroorzaakt wordt door social media. Pubers besteden hun vrije tijd liever aan Instagram, Snapchat of TikTok dan aan bedsport. Dat heeft volgens onderzoekers weer directe gevolgen voor hun seksleven. Omdat hun aandachtsspanne door al die social media afneemt, kunnen ze, wanneer ze dan eindelijk met sex beginnen, hun hoofd minder goed bij de daad houden.

Ik ben sinds kort een ‘boomer’ volgens de uitverkiezing van ‘het woord’ van het jaar. Dit woord is een nederlaag voor de jury want het het is een Nederlandse verkiezing met een Engels woord. Losers…

Maar ik ben dus een boomer? Klopt ja. Ik boom namelijk wat af… En dit kon vroeger veel meer zonder dat je aangeklaagd werd voor ongewenste intimiteiten.
Respectvol naar je partner toe wipte destijds veilig de wereld rond. Oogcontact, lichaamstaal, stemming en wederzijds goedbevinden was voldoende.
Wel een rubbertje hé, anders liep boomertje of je partner misschien een druipertje op.

Waren er ooit klachten van mijn partners in kwestie?
Dat lag aan ons beider conditie, de lustgevoelens, het tijdstip, de plaats van handelen en het moment van de maand. Maar eigenlijk, nu ik er over nadenk, nooit klachten gehad.
Je deed wat je als man in je had en dat werd ook verwacht en gevraagd van de partner. Dat kon toen nog.
Samen genoot je na en sommige rookte zelfs een sigaretje na de daad.

Je had ook geen hijgerige advocaat in je nek, geen mobiele telefoon die door één foto je leven kon verpesten als die op social media komt of een geslepen paparazzi die je ongevraagd vastlegt op een moment die je liever privé wilde houden. Nu moet je op alles voorbereid zijn en is de lol van het voorspel, het hoofdstuk en naspel er wel af.

Je kon destijds ongehinderd je mannelijkheid tonen zonder dat je bang moest zijn om aangeklaagd te worden. Er waren bekende voetballers die bekend stonden als een hengst in bed.
Bij een bekende voetballer werd zijn geslachtsdeel toentertijd het baby-armpje genoemd. Ik beaam dit omdat ik dagelijks naast hem onder de douche stond. De binnenkant van zijn knieën waren helemaal blauw.
En niks zwembroek, je stond voor lul als je deze aan zou doen. Gewoon naakt zoals het het hoort. En bovendien vele malen hygiënischer!! Baby-armpjes, opgestroopt, afgestroopt, mini, bruin, groot, links of rechtshangend. Allemaal stonden ze in het sop.

De voetballers die ik trainde in mijn periode als conditietrainer waren al ‘boomers’. MEN O MEN…die boomde wat af. Als je aankwam met de spelersbus stonden de hijgende voetbalgroupies al klaar. Dat kon toen nog. Want niemand dwong deze dames op de spelersbus te staan wachten. Zij deden dit geheel vrijwillig en hadden zin in een afterparty. Een vrijgezelle enkeling ging er ook in mee. Met wederzijds goed vinden.
Immers, voetballers leefde als bekende Nederlanders.

Het is een mondiaal gegeven dat, als je een status van bekendheid geniet, vrouwen tot het ‘gaatje’ gaan om hun hoogste genot te bevredigen.
Vrouwen met sex is net zoiets als mannen met sex. Gek hé. Toch? De meeste sex bestaat mondiaal uit een combinatie van een man en een vrouw.
Wist u trouwens dat de meeste oorlogen niet op het slagveld worden gewonnen maar in bed. Denk daar maar eens over na… Mannen tippelen er altijd weer in.
Macht trekt sex aan. Hoe lelijk sommige ook zijn, als ze een bekendheid zijn hebben ze vaak een spetter van een partner. Niets spannender op de wereld is het beleven van sex. Het is zelfs spannender dan het beleven van een WK-finale, wat uit onderzoek is gebleken. Overigens wel VOOR de televisie en niet IN het stadion …

Vroeger kon je trots een man zijn. Anno 2020 is ‘hij’ gedegradeerd tot miezert, mislukkeling en deeltijd-lover die gebukt gaat onder zijn twijfels, opgelegd door de waanzin van de dag.
Het feminisme, de Metoo-periode en allerlei gekkigheid bepalen het leven van de Neanderthalers van 2020.
Menig speler raakt geen knikker meer. Zijn ze nou een man, een nicht, biseksueel, transgender of een onderdanige slaaf?
De spelers gaan gebukt onder alle gekkigheid, liggen roerloos aan de kade met hun anker op de bodem.

Talloze bekende en minder bekende voetballers zijn slachtoffer geworden van het MeToo tijdperk. Net zoals heel veel goedwillende argeloze mannen, huisvaders en andere naïeve donders. Waarom slachtoffer?
Ik neem sommige incidenten met een korreltje zout. Leer mij vrouwen kennen.  Eerst genot beleven met een bekend persoon en daarna lopen janken dat het niet de bedoeling was.
Een fikse schadevergoeding speelt hierbij een hoofdrol en advocaten spreken vooraf een fiks percentage af.

Ga bijvoorbeeld nooit één op één met een vrouwspersoon zitten want er zijn erbij die, als het hun uitkomt, gaan gillen en de man is de klos voor vermeende seksuele intimidatie.
Op scholen, kantoren, politiebureaus en elders is het al verboden om één op één te zitten, er moet altijd een derde persoon aanwezig zijn. Overal zijn daar protocollen voor uitgeschreven.

Zweden scherpt het komende jaar de zedenwet aan in de hoop de communicatie rondom seks te verbeteren en zo te voorkomen dat seksueel misbruik onder het mom van miscommunicatie kan plaatsvinden. Tot nu toe gold altijd dat een weigering van seks, verbaal of non-verbaal, kon leiden tot een veroordeling voor verkrachting. Per 1 juli 2020 is er de goedkeuringswet welke inhoudt dat voortaan beide partijen expliciet toestemming moeten geven. Zonder een duidelijk ‘ja ik wil’ wordt het makkelijker om voor verkrachting te vervolgen.
Dus gaat het zo; Je zit ergens met een partner. Je vind haar of hem heel leuk. Maar hoe pak je het aan? Normaal spraken je voelsprieten, je gevoelens, je empathie of je een klik met hem of haar had. Nu moet je ‘het’ er eerst over hebben. Dus ‘goh, heb ik het mis als ik zie dat je mij wel leuk vindt?’

‘Uhhh ja, ik vindt je best wel aantrekkelijk”. ‘Zullen we dan maar een contract opstellen dat je je hand op mijn knie mag leggen, daarna mij mag kussen, mij mag opwinden en aanraken en als we het nog steeds prettig vinden kunnen we overwegen om of A. naar een van ons beider huis te gaan of B. buiten een plekje te zoeken of C. een tweede afspraak te maken met de intentie meer intimiteit te hebben dan alleen deze ontmoeting met deze tafel in ons midden”. “En wil jij mij een plezier doen? Als je wilt neuken, wil je dan keihard “JA, IK WIL NEUKEN” door deze horecagelegenheid roepen. Heb ik getuigen als je na afloop erop terugkomt’.
Man oh man, iedere genetische reactie is uit de mensheid gesneden. Dit was toch nooit de bedoeling van de schepper.

Voetballers.
Ze trainen zich een slag in de rondte op het veld maar in bed missen zij praktijkervaring. Zij kennen alleen hun eigen plasser nog want andere hebben ze nooit gezien.
Door het computertijdperk zijn ze verbaal dood en weten geen normaal gesprek met een partner te voeren. Dan rest alleen nog Willie door het vuistje te slaan. De website Pornhub is niet voor niks het grootste digitale platvorm en je weet niet wat je ziet.
Zijn er dan geen verkrachtingen of ongewenst gedrag? Jazeker. Die zijn er. Hoe erg dit ook is. .
Maar weet u, ik ben nog nooit door een vrouw versierd. De man heeft altijd voor 99% het initiatief moeten nemen en daartussen lopen losers rond die de spelregels niet kennen.

Vrouwen laten zich verleiden. Dit gaat al eeuwen zo. Maar tussen versieren en verkrachting zit als het goed is een enorme ruimte. Echter is deze ruimte door allerlei maatschappelijke problemen kleiner geworden. Hoe vreselijk dit ook is.

Maar gelukkig dient zich door het Metoo-tijdperk een nieuwe orde aan. De emancipatie maakt dat vrouwen huizen gaan repareren, kozijnen gaan schilderen,  iedere week de kliko’s buiten zetten en de auto inladen om op vakantie te kunnen. Ze doen de tuin, vegen de dakgoot schoon en vervangen in een hand omdraai een rubbertje van een lekkende kraan en maken ook nog carrière want er is vraag naar wijven aan de TOP!!

Wij mannen zijn er voor de kinderen. halen ze op en brengen ze weg. Doen ze in bed, lezen voor en helpen ze met huiswerk. Wij verzorgen de was, koken en gaan de boodschappen doen. Beppen wat in het dorp, kijken tussen ons werk naar een tv-programma en vegen het huis aan kant. Dit is de nieuwe orde. De vrouwen willen het anders, dan passen wij mannen ons aan en wordt het anders.

Vanaf nu gaan vrouwen ook mannen versieren. Dit is het nieuwerwetse.
Vrouwen lopen in een kantine op voetballers af als hongerige wolven. Ze slaan ondertussen met hun vuist op de bar en schreeuwen om een meter bier.  “EN IK BETAAL” roept ze.
Zij nodigt de speler na afloop uit voor een afzakkertje bij haar thuis, omdat ze het waard is.
Al gauw heeft ze de speler het bed in gekregen. “Ga jij maar onder vriend want ik doe de rest. Jij hebt als speler je kunsten laten zien, nu vermaak ik jou”.
Zeg maar hoe je het wilt hebben. Wil je ondertussen ook nog Studio Sport kijken? Leuk zeg, ik kijk ondertussen mee.
En haal die hand voor je mond maar weg.. “.