Voetbalscholing.com is al 25 jaar gespecialiseerd in opleiden.
Voetbalopleidingen in elke denkbare richting zoals voetbaltechniek, voetbalconditie, mentale weerbaarheid en hersteltrainingen.
Van volledige cursussen tot praktische korte informatieve voetbalprogramma’s.
Wij bedienen iedere voetbalclub, verenigingen, trainers, vrijwilligers, het bedrijfsleven of betaalde voetbalorganisaties.

Zo zijn wij ook vakdocenten op het CIOS en verschillende ROC-s maar zijn ook praktijkondersteuner van meerdere convenant-clubs waar wij als partner het kader ondersteunen middels scholing en fungeren in die rol ook als vraagbaak voor voetbaltechnische adviezen. 

Wij komen veelal naar de locaties toe. In beide gevallen met begeleiding van topdocenten uit de voetbalwereld. Zo zijn onze voetbalopleiding voor de cursisten/trainers prima te combineren met hun baan of privéleven en behaal je desgewenst een erkend eindresultaat.

Voetbalscholing.com werkt samen met 10-tallen beroepstrainers uit het binnen- en buitenland, TROS-Zappsport, de KNVB, het CBV, vakblad de Voetbaltrainer en PSV.

In de ogen van de oprichters Fons van den Brande en Johan Scholten van Voetbalscholing.com is het gezond dat trainers en ouders (die zich inzetten bij hun voetbalclub) meerdere studiekeuzemogelijkheden hebben.
Daar wij bijscholingspartner zijn van de KNVB bieden wij tevens KNVB-studiepunten aan.

Met onze inzet kunnen wij bij onze jeugdvoetbalevenementen beroepsmatige aandacht geven aan de ontwikkeling van het kind middels spelvreugde en veel balcontacten wat volledig is gebaseerd op onze visie van het huidige voetbal.

Voetbal als een brede gezonde leefstijl bij jeugdigen is een speerpunt bij Voetbalscholing.com en dit laten we zien door onze accenten die wij aanbrengen op de voetbalvelden.

Een vast onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden is het bedenken, verzorgen en uitvoeren van grootschalige voetbalevenementen.

Voetbalscholing.com is aangesloten bij het CRKBO en wordt gecontroleerd op openheid, de wet privacy en transparantie voor wat betreft onze bedrijfsvoeringen.