‘Voetbaltechniek is de basis van het voetbal’.

‘Zonder de baas te zijn over de bal blijf je een middelmatige speler’.
‘Waar onderscheiden de grote wereldspelers zich in? Juist ja, zij beheersen de voetbaltechniek’.
Als je nog heel jong bent staat met stip op nummer 1 de voetbaltechniek, nummer 2 het fysieke en op nummer 3 de voetbaltactiek’.

Als je voetballen gewoon leuk vindt of je hebt grotere ambities, dan is nú de kans om voetballen nog leuker te gaan vinden. Want speel afwisselende techniekvormen en laat je favoriete beweging zien maar leer de nieuwste ook aan!
Alleen dan haal je het beste uit jezelf.
Tijdens deze landelijke voetbaldagen nodigen wij meerdere spelers(ters) uit die in mei/juni 2023 een grote finale mogen gaan spelen.
Op deze finaledag gaan wij een selectie maken van twee fantastisch voetbalelftallen die ons op 17 en 18 juni 2023 gaan vertegenwoordigen op een internationaal voetbaltoernooi.
Wij kijken niet alleen maar naar de balvaardigheid want dit is één onderdeel van het voetbalspel.
Want heb je bijvoorbeeld plezier in wat je doet, toon je inzet of heb jij een uitstekend voetbalinzicht? Dan zijn dit voor ons ook criteria om jou te belonen. Kortom, doe mee en speel hoe dan ook met PLEZIER.

Iedereen kan hier dus aan meedoen. Ongeacht je spelniveau. Want je komt toch om te leren?
Dit techniekkampioenschap is voor 7 t/m 13-jarige spelers(ters).

En voor de prijs hoef je het niet te laten. 

Wij vragen maar een waanzinnige 19 euro voor een ticket.
Voor dit maffe bedrag word je via hesjes in een team ingedeeld en krijg je leuke trainingen, voetbaltechniek en wedstrijden aangeboden.
Buiten dit alles ontvang je als bewijs van deelname een (nog nooit eerder uitgegeven) voetbalpaspoort wat je op weg helpt nog beter te worden.

Dit wordt alweer de 11e editie van dit Nederlands Kampioenschap Voetbaltechniek en is het langstlopende voetbalevenement van Nederland.
Er zijn in al die jaren altijd hele goede voetballers(ters) uit voortgekomen. Sam Lammers voetbalt bij Sampdoria in Italie. Ferdi Kadioglu speelt bij Fenerbhace, Sven Rutjes speelt bij de Graafschap en Reza Konink speelt bij PEC Zwolle én in Oranje onder de 16 jaar! Onze waarnemingen liegen nooit…

Er zijn nog veel meer spelers(ters) opgevallen bij het Nederlands Kampioenschap Voetbaltechniek en beroepsspelers geworden en daarom staan de topclubs al jaren langs onze velden te scouten.

Samenvattend:

  • De voorronden zijn op verschillende locaties. (Zie voor de deelnemende locaties in het inschrijfsysteem onderaan).
  • Er kunnen maximaal 48 spelers(ters) per dagdeel meedoen.
  • Keepers zijn meer dan welkom.
  • Geen kledingvoorschrift, je speelt met hesjes.
  • De finaleronde is in het midden van het Nederland. Daar worden de landelijke winnaars bekendgemaakt.

Het eindtoernooi is in Cuijk bij Nijmegen (2-Brüder Cup) op 17 en 18 juni 2023.  Aan dit internationale toernooi doen allerlei teams uit verschillende landen mee.

Wij vragen maar 19 euro om mee te kunnen doen.

Dit is inclusief de eventuele finaledag en het eventueel deelnemen aan het internationale toernooi.

Klik links op de banner om je in te schrijven en dan zien wij je op je gekozen locatie.

Tot dan.