Tijdens deze opleiding zullen de basiselementen van de voetbal(techniek) belicht worden door makkelijk uitvoerbare praktijk-oefenvormen.  Onze praktische leidraad is voor elk niveau en uitermate geschikt voor de vrijwillige trainer of trainster.

Tijdens deze opleiding zullen moeilijkere uitvoerbare oefenvormen belicht worden.
Onze praktische leidraad geeft duidelijkheid om meer handelingssnelheid te creëren  onder druk.

Tijdens deze vier Opleidings avonden zullen de deelnemende trainers voor jeugd en de jong volwassenen de technische en co Ordinative vaardigheden worden aangerijkt om zodoende het move Skills Opleidingsmodel eigen te maken.

Tijdens deze opleiding zal de technische vaardigheden van bal aanname en bal verplaatsing belicht worden door makkelijk uitvoerbare oefenvormen. Het is bedoeld voor elk niveau van de trainer(ster) waar hij of zij zich op begeeft.

Op deze opleidingsavond zal op elke positie in het veld de technische vaardigheden belicht worden middels makkelijk uitvoerbare oefenvormen. Het is bedoeld voor elk niveau van de trainers waar hij of zij zich opgeeft de praktische leidraad is voor elk niveau zodat spelers de juiste keuzes maken en een verstandige techniekbeweging maken of het geven van de ideale balpass.