Onze gevestigde naam maakt dat wij in staat zijn met regelmaat bekende voetbaltrainers uit te nodigen voor praktijksessies en/of lezingen. Wij hebben de afgelopen 20 jaar een prachtige eregalerij aan bekende veldtrainers en sprekers mogen presenteren. Onze uitdaging is telkens weer mensen uit de voetbalwereld te vragen die wat uitzonderlijks hebben om zo de trainer(ster) naar een nog hoger niveau te krijgen.

Deze bijscholingen zijn voor een grote groep gegadigden bij te wonen, ongeacht je specialisme of je voorkennis. Bijvoorbeeld voor de veldsessies werken wij zo veel mogelijk met demoteams met jonge frisse voetballers om de overdracht zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij trachten met alle wensen rekening te houden met de jaarplanning, de keuze van welke dag in de week, het tijdstip van de dag en de locatie in het land. Hoe lastig dit ook is.

Door onze relatie met de KNVB en het CBV kunnen wij specifiek voor de KNVB-geschoolde trainers KNVB-studiepunten uitreiken. Het aantal punten worden door de KNVB en het CBV beoordeeld naar tijdsduur, onderwerp en de gastspreker. Alle deelnemers die in het verleden al eens hebben deelgenomen aan een bijscholing van Voetbalscholing.com krijgen automatisch een uitnodiging om aan de nieuwste bijscholing deel te nemen. Voor 2022 staan onder voorbehoud (pandemie/Corona) de volgende gasttrainers en sprekers op ons programma….

  Voor- en achternaam

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail

  Geboortedatum

  Lid CBV/de Voetbaltrainer ja/nee

  Alle informatie die over deelnemers door u wordt verstrekt, is vertrouwelijk voor Voetbalscholing.com, haar medewerkers en de trainers.

  Betalingsvoorwaarden.
  Akkoord